Ние в Salzarra обичаме приказките. Но това вече се знае от всички, които поне веднъж са се докоснали до нашата приказка. А още повече обичаме истинските истории, които приличат на приказка. И искаме да споделим такава история, създадена от едно малко момиче с невероятен талант, с големи мечти и неизчерпаем ентусиазъм.

Жени Кринчева е от София, на 7 години е и се е посветила на музиката. Свири на пиано и китара и участва в Детско вокално-театрално студио "Таласъмче" с ръководител Димитър Костанцалиев. Добрата фея за Жени всъщност е добър магьосник – това е композиторът Щерион Пилидов, който я открива за пеенето и пише за нея авторски песни. Така започва нейната приказка, защото с тези песни Жени успява да спечели призови места в почти всички музикални конкурси за деца, а благодарение на нейното изпълнение песента “Молец” по текст на Виктор Самуилов, музика и аранжимент на Щерион Пилидов печели Първо място на Европейския фестивал за детска песен „Златни искри“ 2016.

Жени е наистина едно малко „таласъмче“ – с дяволити очи и чаровна усмивка. Обича планината и морето, ските и плуването, и всякакви игри. Чувства се най-щастлива, когато пее, и това си личи в изпълненията ѝ, пълни с настроение и артистизъм. А освен това Жени е момиче с вкус към модата, с оригинален, нестандартен и забавен стил, който чудесно се съчетава с текстовете на песните ѝ. Откъде знаем това ли? Ами тя с окото на абсолютен познавач вече няколко пъти избира модели на Salzarra, които сякаш са създадени специално за нея – закачливи и весели. А ние се надяваме, че нашите тоалети ще помагат на Жени да се чувства наистина като в приказка, че ще я правят щаствива, за да може тя да радва всички около себе си.