И най-красивата рокля ще загуби много от блясъка си, ако не е представена в подходящо „обкръжение“. Става дума не само за обувките и чантата, а и за аксесоарите и, разбира се, за прическата. Защото добре оформената и красиво подредена коса е най-естественият завършек на един тоалет.

Ние от Salzarra искахме да представим нашите модели в най-добра светлина, затова за последната си фотосесия се доверихме на стилистите от Studio „Meto”, които се погрижиха нашите малки фотомодели да изглеждат като от корица на списание. Прическите, които направи Рали от Studio „Meto” бяха не само красиви и ефектни. Те бяха напълно съобразени и с възрастта на малките ни чаровници, и с роклите, които те обличаха, и с аксесоарите към тях.

Вееха се нежни романтични къдрици като на Пепеляшка, заплитаха закачливи плитки за малките немирници, поклащаха елегантни кокове за истински малки дами. И всичко бе изпълнено със завидно майсторство, бързина и неизчерпаема фантазия и със съвсем малко сълзи. Studio „Meto” се погрижи чрез прическите да разкрият цялата красота и на децата, и на тоалетите.Цветята, диадемите и лентите за коса се вписаха великолепно в целия блясък на колекцията ниПРОЛЕТ-ЛЯТО и всичко това, заедно с прекрасните усмихнати лица на нашите сладурани, създаде усещането за вълшебен приказен бал не в замък, а на брега на морето.