Доставки и рекламации

Обслужващите куриерски фирми на SALZARRA.COM са Еконт Експрес за България и Български пощи, UPS, Speedy и Еконт Експрес за чужбина.
Продавачът се задължава да достави поръчаните и закупени продукти до адреса, указан от Потребителя само чрез посочените по-горе куриерски фирми. Потребителят се задължава да осигури достъп и възможност за получаване на поръчката. Поръчаната стока се доставя в подходяща опаковка в съответствие с вида й и с използвания за доставка транспорт. Ако Потребителят не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или ако не бъдат осигурени достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за невалидна и Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.
В случай че Потребителят потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, то той поема за своя сметка разходите по допълнителната доставка. Разходите за втората доставка се заплащат при получаване на стоката.
Ако трето лице се ангажира с получаването на поръчаната стока от името на Потребителя, то това лице няма право да върне стоката или да отправя възражения относно доставката.

СРОКОВЕ И ЦЕНИ НА ДОСТАВКИ

За България

ЦЕНА НА ДОСТАВКА 
(до 1 кг)
До избран от Вас офис на Спиди: приблизително 4.50 лв 

До избран от Вас офис на Еконт: приблизително 5.50 лв 

До посочен от Вас адрес: приблизително 7.00 лв

В посочените цени не влизат допълнителните такси на куриерските фирми.

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА ОТ SALZARRA.COM

Убедени сме, че ще Ви очароваме със SALZARRA. Но все пак, ако има нещо, от което не сте доволни и нашите продукти не са това, което сте очаквали, моля информирайте ни и ние ще се погрижим да разгледаме вашите възражение с пълна загриженост към вас. МОЖЕТЕ ДА ЗАЯВИТЕ РЕКЛАМАЦИЯ, ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЕНЯ ДО 48 ЧАСА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА. ВРЪЩАНЕТО НА ВАШАТА ПОКУПКА ТРЯБВА ДА Е В РАМКИТЕ НА 14 ДНИ.

Потребителят може да направи рекламация при получаване на стоката в следните случаи:

– Ако е настъпила повреда в поръчания продукт по време на транспортирането.
– Ако доставената стока не отговаря на посочените от продавача характеристики- размер, цвят и материал, от който е произведена.

При желание от страна на купувача за връщане на закупения продукт SALZARRA.COM ще възстанови на потребителя заплатената от него сума до 14 /четиринадесет/ дни, считано от датата, на която Продавача получи стоката обратно. Сумата ще бъде възстановена по посочена банкова сметка от Потребителя.

При доставена покупка Потребителят може да направи рекламация и да иска връщането й и възстановяването на платената от него сума, ако:

– стоката има пълно несъответствие или някакви дефекти, които не биха могли да се установят на пръв поглед.
– след употреба стоката има съществен дефект, който я прави невъзможна за използване.

Рекламация може да се направи в рамките на 48 часа от доставката.
SALZARRA.COM ще възстанови в пълен размер сумата на закупената от вас стока до 14 дни, считано от датата, на която потребителят е заявил отказа си.

Разноските за доставка и банкови операции остават за сметка на Купувача.
Разходите, свързани с връщането на покупката, също са за сметка на Купувача.

При всички варианти за рекламация продуктите трябва да бъдат върнати в подходящ търговски вид, с оригиналната опаковка и документа за плащане. Стоката ще бъде изцяло проверена за основателност на рекламацията, при което SALZARRA.COM си запазва правото да откаже възстановяване на сумата, заплатена за стоката. При покупки, върнати с липсваща или повредена опаковка, липсващи етикети и други, то SALZARRA.COM си запазва правото да не възстанови заплатената сума, или да я възстанови частично в зависимост от настъпилите промени по продукта.

При желание от страна на Клиента да замени с друг размер или с друга стока/стоки или върне артикул, закупен от SALZARRA.COM, то същият се изпраща по куриер на адрес: гр. Бургас 8000, бул. Транспортна №15, SMART CENTER - SALZARRA Boutique, до САЛЗАРРА ЕООД, 0886 431890. ИЗПРАЩАНЕТО СТАВА САМО ДО ПОСОЧЕНИЯ АДРЕС, А НЕ ДО КУРИЕРСКИ ОФИСИ. Връщането е за сметка на клиента, само и единствено при условие, че стоката не е използвана, опаковката и документът за плащане от ЕКОНТ/ СПИДИ са запазени. Замененият размер на закупен артикул/и съответно се изпраща обратно към Клиента на посочения адрес за доставка, за негова сметка.

IBAN, име на титуляра за въстановяване на сума се изпращат заедно с номер на поръчката на имейл: info@salzarra.com

За да направите рекламация или замяна, моля свържете се с нас на адрес:info@salzarra.com