Доставки и рекламации

Скъпи приятели на SALZARRA,

Обслужващите куриерски фирми на SALZARRA.COM са Speedy за България и Български пощи, UPS, Speedy и Еконт Експрес за чужбина.
Продавачът се задължава да достави поръчаните и закупени продукти до адреса, указан от Потребителя само чрез посочените по-горе куриерски фирми. Потребителят се задължава да осигури достъп и възможност за получаване на поръчката. Поръчаната стока се доставя в подходяща опаковка в съответствие с вида й и с използвания за доставка транспорт. Ако Потребителят не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или ако не бъдат осигурени достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за невалидна и Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.
В случай че Потребителят потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, то той поема за своя сметка разходите по допълнителната доставка. Разходите за втората доставка се заплащат при получаване на стоката.
Ако трето лице се ангажира с получаването на поръчаната стока от името на Потребителя, то това лице няма право да върне стоката или да отправя възражения относно доставката.

ПОДЧЕРТАВАМЕ, ЧЕ: SALZARRA е бутикова линия, ние изработваме нашите дрешки след направена поръчка от Ваша страна, или дрешките се изработват конкретно за Вас, молим да бъдете коректни и да си вземете пратката в посочения срок. Ако не я вземете всички разходи по куриерските услуги и съответно по изработката на Вашата поръчка остават за наша сметка, което разбирате, че не е коректно. Държим на коректното отношение към нашите клиенти, желаем съответно да получим същото и от Вас, за което силно благодарим!

МНОГО ВАЖНО за всички потребители на SALZARRA: Линията на Salzarra е бутикова. Следим и се стараем да се развиваме по световните стандарти. Ние НЕ предлагаме преглед и тест по куриерските офиси. За нас това е несериозно и неприемливо. Споделяме мнението, на всички световни брандове, че най-правилно е дрешките ни да бъдат изпробвани в къщи, за абсолютно пълно удобство. Ако съответно моделът, който сте поръчали не ви допада или не е това което сте очаквали можете да върнете/замените по правилата на сайта ни, спазващ всички правила за ОН лайн в Държавата ни.

Всяка изработена поръчка извън каталога на salzarra.com е ЛИЧНА ПОРЪЧКА. Също така ЛИЧНА ПОРЪЧКА е и всяка поръчка изработена по желани от Вас мерки. Тези поръчки, гъгласно КЗП са ЛИЧНИ ПОРЪЧКИ, те не подлежат на замяна или връщане. Всички ЛИЧНИ ПОРЪЧКИ се заплащат 100% предварително.

ВАЖНО!!! При поръчки над 350,00 лв за България, плащането става 100% предварително. 

ВАЖНО!!! От хигиенна гледна точка НЕ подлежат на замяна или връщане всички аксесоари произведени от SALZARRA

СРОКОВЕ И ЦЕНИ НА ДОСТАВКИ

За България

ЦЕНА НА ДОСТАВКА 
(до 1 кг)
До избран от Вас офис на Спиди: приблизително 4.50 лв 

До посочен от Вас адрес: приблизително 7.00 лв

В посочените цени не влизат допълнителните такси на куриерските фирми.

!!! Срокът за изпълнение на поръчките е от 1 до 30 работни дни в зависимост от нашите поръчки.

ПОДЧЕРТАВАМЕ, ЧЕ: в сезонът на сватбите и кръщенетата – май-септември и около Коледните и Новогодишните празници, правете своите поръчки възможно най-рано, защото не искаме вие - нашите клиенти да бъдете разочаровани от невъзможността да спазим желание от вас срок.

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА ОТ SALZARRA.COM & ОТ ВСЕКИ ПРОФИЛ НА SALZARRA В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ / FACEBOOK & INSTAGRAM & WHATS APP & VIBER

Бързо и безпрепятствено, защото ценим вашето и нашето време!

Убедени сме, че ще ви очароваме с нашите дрешки и аксесоари. Но все пак, ако има нещо, от което не сте доволни и нашите продукти не са това, което сте очаквали, МОЖЕТЕ ДА ЗАЯВИТЕ РЕКЛАМАЦИЯ, ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА ДО 48 ЧАСА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА. ВРЪЩАНЕТО НА ВАШАТА ПОКУПКА ТРЯБВА ДА Е В РАМКИТЕ НА 14 ДНИ.

При желание от страна на купувача за връщане на закупения продукт SALZARRA.COM  ще възстанови на потребителя заплатената от него сума до 14 /четиринадесет/ дни, считано от датата, на която Продавача получи стоката обратно. Сумата ще бъде възстановена по посочена банкова сметка от Потребителя. Разноските за доставка и банкови операции остават за сметка на Купувача. Разходите, свързани с връщането на покупката, също са за сметка на Купувача.

При всички варианти за рекламация продуктите трябва да бъдат върнати в подходящ търговски вид, с оригиналната опаковка и документа за плащане/КАСОВАТА БЕЛЕЖКА ИЗДАДЕНА ОТ КУРИЕРСКАТА ФИРМА. Стоката ще бъде изцяло проверена за основателност на рекламацията, при което SALZARRA.COM си запазва правото да откаже възстановяване на сумата, заплатена за стоката. При покупки, използвани, повредени по вина на Купувача, върнати с липсваща или повредена опаковка, липсващи етикети и други, то SALZARRA.COM си запазва правото да не възстанови заплатената сума, или да я възстанови частично в зависимост от настъпилите промени по продукта.

При желание от страна на Клиента да замени с друг размер или с друга стока/стоки или върне артикул, закупен от SALZARRA.COM, то същият се изпраща по куриер на адрес: гр. Бургас 8000, бул. Транспортна №15, SMART CENTER - SALZARRA Boutique, до САЛЗАРРА ЕООД, 0886 431890.

ИЗПРАЩАНЕТО СТАВА САМО ДО ПОСОЧЕНИЯ АДРЕС, А НЕ ДО КУРИЕРСКИ ОФИСИ.

Връщането е за сметка на клиента. Замененият размер на закупен артикул/и съответно се изпраща обратно към Клиента на посочения адрес за доставка, също за негова сметка.

IBAN, име на титуляра за въстановяване на сума се изпращат заедно с номер на поръчката на имейл: info@salzarra.com

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

БЪРЗИ СТЪПКИ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПОРЪЧКА ОТ SALZARRA.COM & ОТ ВСЕКИ ПРОФИЛ НА SALZARRA В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ / FACEBOOK & INSTAGRAM & WHATS APP & VIBER

Бързо и безпрепятствено, защото ценим вашето и нашето време!

1/  ЗАЯВЕТЕ ВРЪЩАНЕ  ДО 48 ЧАСА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА

*не е нужно да се обосновавате защо връщате

* на адрес info@salzarra.com изпратете текст с номера на вашата поръчка, IBAN за въстановяване на сумата, както и име и фамилия на титуляра

* ако желаете да върнете цялата поръчка не е нужно да я описвате, но ако желаете да върнете част от поръчката, моля посочете в имейла само артикулите, които желаете да върнете

2/ Изпратете на адрес:  гр. Бургас 8000, бул. Транспортна №15, SMART CENTER - SALZARRA Boutique, до САЛЗАРРА ЕООД, 0886 431890

* върнете в подходящ търговски вид, с всички етикети, с оригиналната опаковка и документа за плащане/КАСОВАТА БЕЛЕЖКА ИЗДАДЕНА ОТ КУРИЕРСКАТА ФИРМА.

3/ В14 /четиринадесет/ дневен срок, считано от датата, на която получим стоката обратно ще възстановим сумата по посочената от вас банкова сметка.

ПОДЧЕРТАВАМЕ, ЧЕ: не се задължаваме да изпращаме потвърдителни имейли след всяка от погоре посочените стъпки за връщане!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

БЪРЗИ СТЪПКИ ЗА ЗАМЯНА НА ПОРЪЧКА ОТ SALZARRA.COM & ОТ ВСЕКИ ПРОФИЛ НА SALZARRA В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ / FACEBOOK & INSTAGRAM & WHATS APP & VIBER

Бързо и безпрепятствено, защото ценим вашето и нашето време!

1/  ЗАЯВЕТЕ ЗАМЯНА ЗА ДРУГ РАЗМЕР/МОДЕЛ  ДО 48 ЧАСА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА

*не е нужно да се обосновавате защо

* на адрес info@salzarra.com изпратете текст с номера на вашата поръчка и с какво искате да замените желания модел

2/ Изпратете артикулите за замяна на адрес:  гр. Бургас 8000, бул. Транспортна №15, SMART CENTER - SALZARRA Boutique, до САЛЗАРРА ЕООД, 0886 431890

* върнете в подходящ търговски вид, с всички етикети, с оригиналната опаковка

3/ От 1-10 работни дни ще върнем обратно желаните от вас артикули. Всички разлики в цените, както и куриерски услуги са за сметка на клиента.

ПОДЧЕРТАВАМЕ, ЧЕ: ще се свържем с Вас, за да Ви уведомим кога точно ще получите обратно пратката си!!!

 

Благодарим за доверието!

SALZARRA Kids & Baby Boutique