За Нас

Всеки има своята история. SALZARRA също.

История, родила се с появата на едно ДЕТЕ. Неотдавна в нашия живот се появи едно прекрасно малко същество и преобърна всичко! Вие знаете КАК! Преобрази живота ни и нас самите така, че поискахме да направим света по-различен, по-добър и по-красив.
Щом сте открили SALZARRA, значи също като мен имате дете, или скоро го очаквате. Няма значение дали имате малък принц, или принцеса, сладко дяволче, или бъдещ гениален художник, палава лудетина, или спокоен умник. Всичко, което искате за своите деца, е те да са здрави и щастливи. И сте готови на всичко за тях. Ние Ви предлагаме да започнете от облеклото.

Облеклото е един от начините да направите живота на вашите слънчица и съкровища по-добър, по-приятен и по-весел. Детската дреха трябва да е преди всичко практична и удобна. Но тава не означава, че не трябва да бъде красива. Затова ние се заехме да създадем модна линия за вашите деца – от новородените до 16-годинишните. Искаме да предложим на родителите уникални, модерни и практични облекла, с които децата да се чувстват удобно, които да им носят радост и удоволствие. И не само дрехи, а и разнообразни ръчно изработени аксесоари, както и приказни елементи за детската стая на вашето любимо същество.

Защо да изберете линията SALZARRA? Защото с нашите дрехи и аксесоари ще можете да създадете собствен стил на детето си още от първите му дни. Защото всичко, което създаваме, се изработва от качествени материали, които откриваме в най-различни точки на света. Защото за нас са важни материите, цветовете, а също и най- дребните детайлите, създаващи неповторимия вид на дрехата и аксесоара.

Купувайки продукти на SALZARRA, вие ще получите не само оригинална идея, отлично качество и стилен вид. Вие и детето ви ще получите и много любов, защото хората, които създават тази колекция, правят всичко – от кройката до последното зашито копченце с настроение, с усмивка и с огромното желание да направят детето и родителите му щастливи!

Добре дошли в света на SALZARRA, света, в който въображението ражда вдъхновение!

ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО Е НЕОБХОДИМО, ЗА ДА СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ НЕГО, Е ПРОСТО ДА НИ СЕ ДОВЕРИТЕ!
А НИЕ ВИ ОБЕЩАВАМЕ, ЧЕ НЯМА ДА ВИ РАЗОЧАРОВАМЕ, И ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРИМ, ЧЕ ИЗБРАХТЕ SALZARRA!